Marieke Ontdekt! Amsterdam The best things in the city

Over mij!

Hey!

Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Allereerst wil ik me even voorstellen zodat je weet wie er achter deze site zit en vooral waarom.

Ik ben Marieke, kom uit het zuiden van Nederland en heb in 2008 eigenlijk pas Amsterdam ontdekt. Daarvoor was ik slechts drie keer in onze hoofdstad geweest. Het kwam er gewoon niet van. Tot ik mijn vriend leerde kennen, een echte Amsterdammer die me de stad wel ging laten zien. Vanaf dat moment was ik verkocht aan de stad! Er is zoveel te zien, te doen, te bekijken! Ik had mijn eigen gids van de stad die me de leuke (onbekende) plekjes van de stad liet zien, maar ook zeker de echte toeristen trekpleisters. En nog belangrijker, ik ging zelf  de stad in om de hotspots te vinden.  Maar wanneer je alle leuke plekjes wil ontdekken heb je aan een weekend natuurlijk nooit genoeg.

Om jullie ook te laten genieten van deze geweldige stad wil ik alles graag delen met jullie. De knusse restaurantjes, de leuke boetiekjes, die gezellige lunchroom, dat plein waar je moet zijn geweest en nog veel meer! Daarom dus deze site waar je al het nodige kan vinden over Amsterdam zodat ook jij die leuke plekjes weet te vinden!!

Heb je nog tips voor me of wil je wat kwijt? Laat dan een berichtje achter in mijn guestbook!

I amsterdam