Marieke Ontdekt! Amsterdam The best things in the city

1Sep/092

Op de fiets!!

In Amsterdam is het toch wel het makkelijkste om je met de fiets te verplaatsen. De vele interessante plekken zitten door de hele stad heen en met de fiets kan je overal komen. Het is dan ook niet voor niks dat je door de hele stad fietsen kan huren. Vanaf €5 mag je al een rondje fietsen op je eigen fiets!!

Wil je met kids gaan fietsen? Dan kan je er ook nog voor kiezen om een bakfiets te huren. Ideaal wanneer de kinderen nog te klein zijn om zelf te fietsen. Uiteraard kan er ook altijd een fietsstoeltje op een gewone fiets gezet worden.

Check hieronder de sites van de verhuur punten!!

www.macbike.nlbakfiets

www.orangebike.nl

www.bikes.nl

www.Yellowbike.nl

www.workcycles.nl

www.huur-bakfiets.com

www.dutchbikeamsterdam.nl

Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Leuke tips! Wij zijn reeds uit Belgie vertrokken en gaan een fietstocht doen via Baja Bikes. Ook goede verhalen over gehoord! http://www.bajabikes.eu/nl/

  2. Het is ook mogelijk om een bakfiets van een particulier te huren, voor 10 euro per dag, puur voor onderhoud van de bakfiets. Deze is geschikt voor klein transport en voor een leuk dagje uit. Sommigen zijn er al mee op vakantie geweest! Vanaf november 2014 wordt er een blog bijgehouden over de belevenissen van deze bakfiets.

    De bakfiets staat in de Rivierenbuurt in Amsterdam.

    http://bakfietshuren.wordpress.com


Leave a comment

No trackbacks yet.