Marieke Ontdekt! Amsterdam The best things in the city

10Oct/090

Mateloos interessant!!

Mateloos

Wanneer je een maatje groter hebt dan 42 moet je hier zijn voor moderne, frisse en vooral hippe kleding! Waar je in andere grote maten winkels wordt aangekleed met tenten is dit een zaak waar je mooi en goedpassende kleding kan vinden. Of het nu voor een feestelijke gelegenheid is of just casual, bij Mateloos hebben ze vanalles. Ze hebben in hun collectie verschillende merken zoals Yoek, Rimini, Samoon, Pas, Veto, Samm en Anna Scholz. Om de collectie af te maken hebben ze hun eigen label King Size Babes met modieuze, sexy en eigenwijze ontwerpen.
Wanneer je binnen stapt bij Mateloos heb je alle mogelijkheid om eerst rustig zelf rond te kijken, maar de verkoopsters staan paraat om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste broek of jurk! Ze nemen de tijd voor je, en onder het genot van een kopje koffie kan je nog een rondkijken of er ook nog niet een leuke blouse tussenhangt!
Mocht je nou geen tijd hebben om naar Amsterdam te komen of is het te ver weg? dan heeft Mateloos sinds september ook hun eigen webshop online!

Kortom, Mateloos is gewoon Mateloos interessant!

Kwakersplein 1-7 ( hoek Bilderdijkstraat )
1053 TZ Amsterdam
tel: 020-6832384
Maandag t|m Vrijdag  10 - 18 uur
Zaterdag  10-17 uur en af en toe op zondag van 11-17 uur.

www. Mateloos.nl

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.