Marieke Ontdekt! Amsterdam The best things in the city

12Oct/092

Kinderfeest!

kinderfeestwinkelBinnenkort een partijtje te organiseren voor zoon- of dochterlief? Loop eens binnen bij de Kinderfeestwinkel op de Gerard Doustraat. Hier vind je namelijk alles om het feestje af te maken. Taartversieringen, slingers, uitnodigingen, schmink en kado’s maar ook limonade fonteinen! Behalve dat kan je er ook verkleedkisten huren om het partijtje echt af te maken. Je kan denken aan een elfenfeestje of een stoer piraten festijn. Wanneer je in de winkel loopt krijg je vanzelf inspiratie om er zo'n knalfeest van te maken dat ze het nooit meer vergeten!

Behalve voor kinderfeestjes is er ook de mogelijkheid voor particulieren en bedrijven om verschillende en originele pakketten samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan: kadopakketten voor geboorte, trouwen, kerst en sinterklaas, maar ook aan versierpakketten voor themafeesten, babyshowers en bruiloften. Wil je meer weten? Kijk op de site of breng een bezoekje aan de Kinderfeestwinkel.

Op de site vind je meer tips en een handige kalender waar alle feestdagen op te vinden zijn!

Gerard Doustraat 65Kinderfeestwinkel
1072 LV AMSTERDAM
Tel:  020 - 6722215
ma t/m vr 10 - 18 uur
za 10 - 17 uur

www.kinderfeestwinkel.nl

Comments (2) Trackbacks (0)
  1. en ze hebben nu ook een heuse liefdes winkel om de hoek van de kinderfeestwinkel geopend!!!
    HET IS LIEFDE : eerste van der Helststraat 13-15 het is een zoete lieve winkel met alles over de liefde en voor als je een bruiloft moet organiseren!!

  2. en ze hebben nu ook een heuse liefdes winkel om de hoek van de kinderfeestwinkel geopend!!!
    HET IS LIEFDE : eerste van der Helststraat 13-15 het is een zoete lieve winkel met alles over de liefde en voor als je een bruiloft moet organiseren!!

    +1


Leave a comment

No trackbacks yet.